Quesadilla on loistava pikkusuolainen väli- tai iltapalaksi. Väliin voi laittaa lähes mitä vain ja quesadilla valmistuu riittävän nopeasti, että nälkäisinkään syöjä ei ehdi hermostua.
Tänään täytin quesadillan kasvimaan antimilla ja kinkulla.
KINKKU-PIPARJUURIQUESADILLAT
2 annosta
2 tortillalettua
2 - 3 rkl piparjuurituorejuustoa
- Levitä tuorejuusto toiselle letulle.
2 isoa viipaletta hyvää kinkkua
1 iso tomaatti
basilikan lehtiä
juustoraastetta
- Asettele ainekset tuorejuuston päälle. Paina kanneksi toinen tortillalettu.
oliiviöljyä
- Paista pannulla oliiviöljyssä keskilämmöllä. Käännä, kun paistopinta on kauniin ruskea ja rapea.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti