sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kinkku-piparjuuriquesadillat

Quesadilla on loistava pikkusuolainen väli- tai iltapalaksi. Väliin voi laittaa lähes mitä vain ja quesadilla valmistuu riittävän nopeasti, että nälkäisinkään syöjä ei ehdi hermostua.

Tänään täytin quesadillan kasvimaan antimilla ja kinkulla.

KINKKU-PIPARJUURIQUESADILLAT
2 annosta




2 tortillalettua
2 - 3 rkl piparjuurituorejuustoa


  • Levitä tuorejuusto toiselle letulle.
2 isoa viipaletta hyvää kinkkua
1 iso tomaatti
basilikan lehtiä
juustoraastetta

  • Asettele ainekset tuorejuuston päälle. Paina kanneksi toinen tortillalettu.
oliiviöljyä
  • Paista pannulla oliiviöljyssä keskilämmöllä. Käännä, kun paistopinta on kauniin ruskea ja rapea.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti