KINKKUVOILEIPÄKAKKU:
(20 - 25 annosta)
18 viipaletta isoa paahtoleipää tai vastaava määrä vuokaleipää
Kostutukseen:
n. 2 dl liha- tai kasvislientä
Kinkkutäyte:
2 rasiaa piparjuurituorejuustoa
200 g kermaviiliä
300 g ylikypsää kinkkua
2 suolakurkkua
pieni sipuli
kourallinen yrttejä
suolaa, mustapippuria
- Sekoita kaikki ainekset, kinkku, suolakurkku, sipuli ja yrtit hienonnettuina.
Kasvistäyte:
300 g tuorejuustoa
200 g kevytsmetanaa
10 aurinkokuivattua tomaattia
1 dl mustia oliiveja
2 rkl kapriksia
8 retiisiä
kevätsipulin varsia
kourallinen yrttejä
suolaa, mustapippuria
- Sekoita kaikki ainekset, aurinkokuivatut tomaatit, oliivit, retiisit, kevätsipulin varret ja yrtit hienonnettuina.
- Kostuta leipäviipaleet, täytä ensimmäinen täyteväli kinkkutäytteellä ja toinen kasvistäytteellä. Kelmuta hyvin ja anna maustua jääkaapissa vähintään 1 vrk.
Koristeluun:
400 g kevytsmetanaa vaahdotettuna
ilmakuivattua kinkkua
tuoreita viikunoita
kirsikkatomaatteja
yrttejä ja versoja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti