MUHKEA MARJAKAKKU:
(15 - 20 annosta)
6 munan sokerikakkupohja leikattuna kolmeen osaan
Kostutukseen:
1 sitruunan mehu
1 dl vettä
3 rkl sokeria
- Sekoita ja kostuta sokerikakkupohjat hyvin.
Väliin:
3 dl vispikermaa
2 rasiaa mascarponea
2 sitruunan kuori
1/2 tl vaniljajauhetta
2 rkl sokeria
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää mascarpone, raastettu sitruunankuori, vaniljajauhe ja sokeri. Sekoita.
- Levitä väleihin.
n. 2 l marjoja
- Laita marjoja marcarponevaahdon päälle.
Italialainen marenki:
1 1/4 dl sokeria
2 rkl vettä
- Mittaa kattilaan. Kuumenna 121 asteiseksi.
3 valkuaista
- Vaahdota valkuaiset kevyesti samalla kun sokeri kuumenee. Kaada kuuma sokeri vaahdon joukkoon samalla vatkaten. Vatkaa, kunnes vaahto on kädenlämpöistä.
Päälle:
n. 1 l marjoja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti