torstai 15. elokuuta 2013

Maapähkinä-Browniepops

Kuva Maru Lemmetty

Taannoin tein kakkutikkareita ylijäämä browniesta ja maapähkinävoista. Sekoitus oli varsin onnistunut. Kuorruttamiseen käytin uskokaa tai älkää elämäni ensimmäistä kertaa Candy meltsejä. Pienen harjoittelun ja toteamuksen, että meltsit pitää todella sulattaa huolella ja taiten, jälkeen homma alkoi luistaa. Suosittelen tätä comboa, jos on cakepopsien mentävä aukko juhlatarjoilussa tai muuten vaan tekee mieli jotain pientä suolaisen makeaa.

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä combolta. Mä oon tähän asti aina tehnyt jotain dominokeksi-tuorejuusto-hässäkkää, vaikken itse pidä ollenkaan siitä mausta. Muut ovat näyttäneet tykkäävän, niin on sitten tullut tehtyä lastenjuhliin. Mutta tämä kuulostaa herkulliselta, rakastan pähkinävoita ja brownieta! Laitapa tarkempi ohje vielä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvä ja juuri sellainen että oikeasti maistui myös itselle. Tehdessä en tarkkaan aineita mitannut, mutta koitan jonkinlaisen suuntaa antavan ohjeen littää tähän vielä :).

      Poista
  2. Näyttää ihanalta! Olen kerran tehnyt dominokeksi-tuorejuustopalleroita ja en tykännyt, ihme kyllä. Vaikka dominoista muuten tykkään mutta tälläisissä se ei jotenkin toimi..
    Brownie tms kakkupohja on varmasti parempi vaihtoehto. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanannäköisiä ja kaikenlisäksi kuulostavat niin herkullisilta! :)

    VastaaPoista