torstai 8. elokuuta 2013

Keittokirjoja vol. 1

Pahoittelut blogihiljaisuudesta: työt ovat imaisseet minut niin tiukasti mukaansa ajatustasolla, että täällä on ollut hiljaista. Lisäksi kun päivät leipoo ja tekee ruokaa töissä, ei kotona enää samalla tavalla inspiroidu.

Tilanteen korjaamiseksi hain postista nipun uusia tilaamiani keittokirjoja. Ensiksi muutama sananen keittokirjoista yleensä. Keittokirjojen laatu on mielestäni viimeisten vuosien aikana parantunut huimasti. Syynä voisi olla ruoan ja ruoanvalmistuksen arvostuksen kasvaminen, keittokirjojen spesifioituminen tai yleinen visuaalisuuden ja nautinnon arvostus. Oli niin tai näin, keittokirjoihin panostetaan nykyään kokonaisuutena.

Suomessa kirjakaupoissa keittokirjavalikoimat ovat harmillisen suppeat ja kirjoista saa pulittaa pienen omaisuuden. Siksi olen päätynyt tilaamaan kirjani verkosta, esim. amazonista, jossa hintojen lisäksi esikatseluominaisuus miellyttää kovasti. Vaikka laadukkaita keittokirjoja on tarjolla nykyään paljon, on joukossa jos jonkinlaista viritelmää. On mukavaa, että kirjaa voi selailla etukäteen ja varmistaa onko se sellainen, josta itselleen olisi iloa.

Tällä kertaa kotiutin tällaisen kasan. Kirjoja sekä ruoanvalmistukseen, että leivontaan.




Luetteko te paljon keittokirjoja? Kiinnostaisiko teitä keittokirjapostaukset, joissa kertoisin tarkemmin minkälaisia kirjat ovat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti