tiistai 25. kesäkuuta 2013

Avoin munakas kesäkasviksilla

Kesällä ei monesti ehdi tai malta syödä. Etenkin päivällä nälkä kiertää ainakin minua. Jottei kuitenkaan pääsisi hirmuinen päänsärky yllättämään on hyvä syödä jotain "pientä" tasaisin väliajoin.

Tässä yksi melko mukava vaihtoehto.


(1: lle)

Munakasmassa:
2 munaa
2 rkl maitoa
suolaa
mustapippuria

  • Riko munien rakenne ja sekoita joukkoon maito. Mausta suolalla ja pippurilla.

Täytteet:

2 uutta porkkanaa
2 varttaa kevätsipulia
oliiviöljyä 
  • Viipaloi porkkana ja sipuli. Kuullota nopeasti öljyssä.
  • Ota kasvikset sivuun odottamaan ja kaada munakasmassa pannulle keskilämmölle.
  • Vedä lastalla muutaman kerran reunasta keskustaan päin pohjaa pitkin.
  • Anna munakkaan hyytyä.
nippu basilikaa
kourallinen rucolaa
50 g kinkkua

  • Leikkaa basilikan lehdet ja rucola karkeasti. Suikaloi kinkku.
  • Laita kaikki täytteet munakkaan päälle ja nauti heti. On hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti