sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Passioncurd

Passionhedelmä on yksi suosikeistani sen hapokkuuden, monikäyttöisyyden ja tietysti maun takia. Minulla oli jäämässä hiukan passionpyrettä yli, joten keittelin siitä curdia. Rakkautta ensi silmäyksellä ja maistelulla. Passioncurd sopii kakkujen, macaronssien ja whoopien täytteeksi, paahtoleivän päälle jne...



PASSIONCURD:

2 dl passionpyrettä
1 dl hillosokeria
3 keltuaista
50 g voita

  • Keitä passionpyrettä, hillosokeria ja keltuaisia sekoitellen n. 10 min, kunnes seos sakenee.
  • Jäähdytä seos nostamalla kattila kylmään veteen. Vatkaa jäähdytyksen aikana joukkoon voi pieninä kuutioina. Jatka vatkaamista, kunnes tahna on kokonaan jäähtynyt ja kuohkea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti